Maksutavat

Meiltä voit ostaa helposti ja turvallisesti!

Tammenterho.fi tarjoaa kaikki yleisimmät maksutavat. Emme tallenna tai säilytä mitään arkaluonteista materiaalia, vaan kaikki asiakkaiden luottokortti- ja verkkopankkimaksutiedot syötetään itse suoraan pankin tai maksupalveluntarjoajan sivuilla. Tietoliikenneyhteyksissä käytämme salattua SSL -yhteyttä.

Verkkokauppaostoksia voit maksaa meillä:

 Kaikilla kotimaisilla pankeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
 Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard ja Diners Club.
 Mobiilimaksaminen: MobilePay.
• Lasku- ja osamaksupalvelut: Jousto, Collector Bank ja Svea.

Lisää maksutavoista

Verkkomaksut

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja maksat Tammenterhon verkkokaupan ostoksia verkkomaksuna, siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. HUOM.! Klikkaa aina maksun suoritettuasi Palaa myyjän palveluun -kuvaketta verkkopankissa, jotta maksusi rekisteröityy myös Tammenterhon verkkokauppaan.

Korttimaksut:

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa, Visa Electron, Mastercard ja Diners Club -korteilla. Voit suorittaa korttimaksun Visa Electron kortilla, mikäli korttiisi on liitetty verkkomaksuominaisuus omassa pankissasi. Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli ominaisuutta ei ole liitetty maksukorttiisi ja haluat hankkia kyseisen ominaisuuden. Korttimaksuissa valitse käytettävän korttipalvelun kuvake, jonka jälkeen sinut ohjataan turvalliseen korttimaksamiseen. Kortin myöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.

Mobiilimaksu:

Vaihtoehtonasi on myös MobilePay jolloin maksaminen tapahtuu näppärästi älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella, ja maksu veloitetaan käyttäjän sovellukseen liittämältä maksukortilta. Tarkemmat käyttöehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilta.  

Svea erämaksu

Svea Storepaylla voit tehdä joustavia hankintoja aina 10 000 euroon saakka korottomasti 10 kk maksuajalla. Voit myös halutessasi jakaa ostoksesi jopa 60 maksuajalle. Hae Storepay erämaksu tästä ja kun sopimus on hyväksytty, voit tehdä ostosesi olemalla yhteydessä meihin.

Lue lisää Svea Rahoituksen ratkaisuista www.svea.com/fi/fi/kuluttajat/.

Erämaksun tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1500 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 30,00 € (avausmaksu 0 €, korko 0 % ja käsittelykulu 3,00 €/kk), todellinen vuosikorko 4,43 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1530,00 €. Kuukausilyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmassa 153,00 €. 

Jousto lasku

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulla saat aina 45 päivää korotonta* maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. 

(* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio. Laskutuspalkkio 3,80 euroa 3.8.2020 alkaen.)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %. (Laskutuspalkkio 3,80 euroa 3.8.2020 alkaen)

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä.
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä.
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä.

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

 

tech
Tammenterho.fi
Tammenterho Solutions Oy
Yrittäjäntie 1
FI-19700, Sysmä
FINLAND
puh. 0400 599 647
puh. 0400 599 647
info@tammenterho.fi
Y-tunnus: 3085622-1
Maksutavat